Alexander-Technika  -  AT studio | Kapcsolat | Ismerj meg

 

 

 

A kezdetekkor én az intuitívan érdeklődők csekély csoportjába tartoztam, így ismerkedtem meg az Alexander-módszerrel. Nem gondoltam, hogy bármilyen téren is segítségre volt szükségem az Alexander-technikát illetően. Nem volt fájdalmam, mozgáskoordinációs problémám és funkcionális problémám sem, mégis már az első foglalkozás után pontosan tudtam, hogy a módszert tanítani és terjeszteni akarom. Menet közben a technikának köszönhetően persze történtek (és történnek) változások, melyek számottevően megkönnyítették mindennapjaimat, s most ezeket a változásokat szeretettel tanítom másoknak.


Ez az oldal azért készült, mert az Alexander-módszer Magyarországon sajnos nem ismert (habár mindenki tudna belőle hasznot meríteni). Több, mint másfél éven keresztül gyűjtögettem hozzá az információt, a tapasztalatot és a fotókat, hogy létrehozzuk a leginformatívabb magyar nyelvű honlapot. Mivel az Alexander-módszer alapja lehet az élet minden azon területének, amelynek bármi köze van a mozgáshoz, ezért a „Különböző területek és az AT” című menüpont még széles skálán bővíthető. (... folyamatban van.)


Amennyiben olyan szakmai anyaggal rendelkezel, amely nem található az AT STUDIO honlapján  és szeretnéd másokkal megosztani, vagy olyan specifikus terület érdekel, melyet még nem volt idő kidolgozni, várom jelentkezésed.

 

Tósoki Anita 

Nemzetközi Alexander-technika tanár

Alexander Technique International

(ATI) - elnöki tag

 

végzettség - Diplomás szülésznő 

 

Információ áramlás:    info@atstudio.hu